woensdag 8 juli 2009

Doorlopend krediet met de laagste rente

Er zijn heel wat mensen zoekende naar de beste wijze om een goedkoper doorlopend krediet te krijgen. Om een goedkoop krediet te krijgen begin je uiteraard met het rentepercentage, maar waar kun je het beste percentage krijgen? Je vindt honderden geldverstrekkers tegenwoordig als je gaat zoeken naar een krediet en elke geldverstrekker beweert dat zijn of haar aanbieding het beste is.

Alles start met een goede voorbereiding. Een leningverstrekkers is op zoek naar een paar dingen, waarvan zekerheid op de eerste plaats komt. Je voorwaarden worden heel wat gunstiger op het moment dat je het onderpand flink kunt verhogen.

Wil je de goedkoopste vorm van doorlopende kredieten horen? Een hypothecair doorlopend krediet. Dus een doorlopend krediet met de overwaarde van je woning als onderpand voor de lening. Als je een doorlopend krediet zo kunt structureren krijg je altijd de laagste rente omdat je een fatsoenlijk onderpand biedt voor een geldverstrekker.

Maar dan blijft de vraag, hoe vind je het goedkoopste doorlopend krediet, in deze vorm, tussen al die aanbieders die er zijn. Dat is niet zo simpel te beantwoorden, maar een goed startpunt zou zijn om op Internet te gaan zoeken naar vergelijkingsites. Het is ook zeer zeker de moeite waard om op de sites te kijken van leningverstrekkers die veel adverteren, zowel op Internet als buiten Internet. Zij geven nieuwe klanten vaak erg gunstige voorwaarden.

Daarnaast zou je ook moeten kijken naar wat een instantie als de Consumentenbond voor oordeel velt. Dit is niet zaligmakend, maar het geeft je wel een plaatje van de mening van andere mensen. Dit artikel lezen geeft al aan dat je goed bezig bent met je voorbereiding. Win zoveel mogelijk informatie in en je hebt de beste basis om een goede beslissing te nemen.


Om meer te weten te komen over dk rente en hoe je deze zo laag mogelijk maakt, kijk op www.woninginformatiecentrum.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten