zondag 12 april 2009

BKR toets ontlopen bij creditcard aanvraag

Veel mensen willen weten of er een mogelijkheid bestaat om een creditcard te krijgen zonder BKR toetsing. Een creditcard is een vorm van krediet, waarbij er onderscheid moet worden gemaakt tussen een creditcard waarvan de balans elke maand dient te worden terugbetaald en een creditcard met daadwerkelijke kredietmogelijkheid.. Het elke maand afbetalen van je creditcard saldo is natuurlijk de voordeligste manier om te genieten van de voordelen van een creditcard. Op die manier kost je creditcard je alleen maar geld door de jaarlijkse vaste kosten die er door de verstrekker in rekening worden gebracht. De hoge rentes steken pas de kop op als je ervoor kiest om je aankopen gespreid terug te betalen over een bepaalde looptijd. Deze vorm van krediet is dus een stuk duurder.

Als je een creditcard wilt afsluiten zonder BKR toetsing dan sta je voor een praktisch onmogelijke opdracht. Elke grote aanbieder doet een BKR toetsing. Alleen in de VS zijn de vereisten hiervoor een stuk soepeler, in Europa zijn geldverstrekkers strenger. Als je een creditcard wilt krijgen met een BKR registratie zul je het dan ook anders moeten aanpakken.

De debet kaart is een veelvoorkomend alternatief voor een creditcard die via de reguliere weg gaat. Met zo\'n debetcard wordt je saldo op je bankrekening gebruikt als onderpand voor je uitgaven, zodat je niet op de pof kunt uitgeven. Heb je dus geen saldo op je rekening, dan heb je ook geen saldo op je debet kaart. Het lijkt dus op een PIN pas, maar een debet kaart heeft wel een aantal voordelen van een creditcard, maar dan zonder de BKR toetsing. Online betalen is met een creditcard bijvoorbeeld makkelijker en hiervoor kun je ook je debet kaart gebruiken.

Als je zoekt naar een goede mogelijkheid voor een creditcard zonder BKR registratie, kijk dan bij adverteerders en geldverstrekkers naar hun mogelijkheden voor een debet kaart. Voor zover bij ons bekend is dat ook de enige manier om te beschikken over een creditcard, maar zonder BKR toetsing.

Zoals je ziet is het krijgen van een creditcard bepaald geen makkie. Een betere optie kan het dan ook soms zijn om gewoon een doorlopend krediet te nemen of geld te lenen tegen een relatief hoge rente, want dat zal bijna altijd wel noodzakelijk zijn als je een BKR registratie hebt,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten